Головна Новини Політика зовнішня політика Дмитро Медведєв привітав "Опозиційну платформу - За життя" з гарним результатом на виборах
commentss НОВИНИ Всі новини

Дмитро Медведєв привітав "Опозиційну платформу - За життя" з гарним результатом на виборах

Медведєв підкреслив, що "Єдина Росія" готова активно взаємодіяти з "Опозиційною платформою - За життя" по партійній лінії

10 серпня 2019, 17:03 comments12068
Поділіться публікацією:
Дмитро Медведєв привітав "Опозиційну платформу - За життя" з гарним результатом на виборах

Голова правлячої в РФ партії "Єдина Росія" Дмитро Медведєв привітав "Опозиційну платформу – За життя" з другим місцем на парламентських виборах в Україні. Російський прем'єр назвав вагомим результат, отриманий партією і відзначив високий рівень довіри до політичної сили з боку українців.

"Довіра, надана виборцями очолюваної Вами партії, свідчить про те, що значна кількість українських громадян виступає за відновлення дружніх, взаємовигідних відносин з Росією", – йдеться у вітальній телеграмі Дмитра Медведєва главі політради партії "Опозиційна платформа – За життя" Віктору Медведчуку.

За словами Медведєва, "Єдина Росія", як і раніше, готова продовжувати активну взаємодію по партійній лінії. Прем'єр підкреслив: це відповідає корінним інтересам Росії і України.

Також у своїй телеграмі Дмитро Медведєв побажав членам партії і всім "щирим прихильникам" розвитку російсько-українських відносин успіхів.

Нагадаємо, 10 липня 2019 року в московському офісі "Єдиної Росії" пройшла зустріч Віктора Медведчука, Юрія Бойка, Вадима Рабиновича та Тараса Козака з головою партії "Єдина Росія" Дмитром Медведєвим, а також з головою Вищої ради партії "Єдина Росія", представником РФ в Тристоронній контактній групі з врегулювання конфлікту на Сході України Борисом Гризловим, керівництвом Держдуми: першим заступником голови Олександром Жуковим, заступником голови, керівником фракції "Єдиної Росії" Сергієм Невєровим.

У ході зустрічі сторони досягли домовленості про підготовку меморандуму про міжпартійну співпрацю. Також учасники зустрічі обговорили питання відновлення миру в Україні, прямі поставки і зниження ціни на газ, а також можливість налагодити міжпартійний діалог.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!