Головна Новини Політика зовнішня політика Зеленський змусив звільнитися головного лісника Житомирщини
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський змусив звільнитися головного лісника Житомирщини

Зеленський влаштував рознос через бурштин

12 серпня 2019, 13:55 comments3535
Поділіться публікацією:
Зеленський змусив звільнитися головного лісника Житомирщини

Голова держави Володимир Зеленський змусив керівника Житомирського обласного управління лісового та мисливського господарства Андрія Куринського написати заяву про звільнення за власним бажанням. Про це президент заявив під час наради за участю керівництва Житомирської області.

Зеленський спочатку заслухав заступника прокурора області Олега Мостиховского про протидію схемам в бурштиновому копанні, але через кілька хвилин перебив його.

"Ви кажіть мені зараз про дрібниці, якісь штрафи, якась група працює. Ми говоримо про глобальну проблему, ми маємо намір вирішити цію проблему, а ви нам зараз зовсім не допомагаєте. Ви знаєте, прокурора Андрія Куринського ", — запитав президент у заступника прокурора області Олега Мостиховського.

Після цього Куринський встав і президент продовжив  своє звернення до нього

"Добрий день. Ну, ви в цій схемі, мені пишуть. Дивно? Ну як дивно? У мене є статистика, ви в цій схемі, все вирішується через вас. Наклеп? Ну, ви нічого не знаєте? Що відбувається в цілому в області? Ви дивіться на нас, як на ... вибачте, не хочу говорити, тому що в ефірі ми (...) Нам кажуть, ви схемою. Ви особисто. О, ще є такий бандит "Пірат" Віктор Олійник. І про нього нічого не знаєте? Не знаєте цієї людини навіть? Угу ... Зрозумів вас. Ну добре, будемо по-іншому. А дуже хочете працювати? Ви не корисні державі. Не корисні", — сказав Зеленський.


Президент нагадав, що Куринський працює на своїй посаді останні п'ять років, і за цей час, окрім, як розкрадання нічого не було.

"Саме 5 років розкрадання. Якщо ви не потрібні державі, можете піти пошукати іншу роботу? Ви можете сам звільнитися? Чи будете, як податківці — вони з однієї області біжать від нас в іншу. Можна домовитися, що звільнитеся, і все. Коли треба? Треба 5 років тому, я вже це зрозумів. Тому треба, якщо можна, завтра. Можна? Так. Спасибі", — сказав президент.


Як повідомляв портал "Коментарі", президент України Володимир Зеленський перебуває з робочою поїздкою у Житомирській області.

Також ми писали про те, що Зеленський розпорядився змінити глав Служб безпеки у трьох областях.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!