Головна Новини Політика зовнішня політика Стало відомо, коли чекати на «нормандську» зустріч
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, коли чекати на «нормандську» зустріч

Питання «нормандської зустрічі» впирається в кадри

13 серпня 2019, 11:37 comments2186
Поділіться публікацією:
Стало відомо, коли чекати на «нормандську» зустріч

Представник України в Тристоронній контактній групі в Мінську Роман Безсмертний заявив, що "нормандська четвірка" (Україна, Німеччина, Франція, Росія) збереться на зустріч не раніше вересня, повідомляє "РБК-Україна".

Дипломат зазначив, що в даний час не призначені уряд і міністр закордонних справ.

"Справа в тому, що зустріч лідерів — це фіналізуючий момент. Для того, щоб вона відбулася, потрібно провести зустріч на рівні політичних директорів, міністрів закордонних справ, лідерів урядів. У кожного з них є своя функція в цьому процесі", — сказав Безсмертний.

У той же час, депутат від "Слуги народу" і кандидат на голову парламентського комітету у закордонних справах Богдан Яременко вважає, що, навіть якщо "нормандська" зустріч відбудеться найближчим часом, то вона не буде особливо успішною.

"Підхід Зеленського намір досягти прогресу в переговорах і підхід Путіна, який не розуміє, навіщо йому цей прогрес, але змушений реагувати. Це дипломатичне перетягування канатів може тривати ще деякий час", — упевнений дипломат.

Як повідомляли "Коментарі", раніше президент Володимир Зеленський закликав терміново провести зустріч у "нормандському" форматі після загострення ситуації на Донбасі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!