Головна Новини Політика зовнішня політика Джемілєв розповів про справжні причини відвідування Зеленським Анкари
commentss НОВИНИ Всі новини

Джемілєв розповів про справжні причини відвідування Зеленським Анкари

Мустафа Джемілєв підкреслив важливість підтримки кримських татар з боку турецьких братів

13 серпня 2019, 12:44 comments2366
Поділіться публікацією:
Джемілєв розповів про справжні причини відвідування Зеленським Анкари

Лідер кримських татар Мустафа Джемілєв, який супроводжував президента Володимира Зеленського під час його недавнього візиту до Туреччини, заявив, що для кримських татар дуже багато значить заяву президента Туреччини Ердогана, який чітко дав зрозуміти, як друзям, так і недругам, що Анкара ніколи не визнає анексію Криму, так як вважає цю територію частиною України.

За словами Мустафи Джемілєва, саме підтримка братнього для кримських татар турецького народу дуже важлива. За ті роки, чтопродолжается анексія Криму, російська окупація кримські татари жодного разу не засумнівалися в підтримці і щирості Туреччини. Як показують останні події, незважаючи ні на що Туреччина і надалі підтримуватиме кримських татар і Україну в питанні відстоювання своїх територіальних інтересів.

Джемілєв підкреслив, що президент України Зеленський і прибув до Туреччини з головною метою, як то кажуть "звірити годинники", тобто ще раз переконатися в тому, що Анкара наполягає на тому, що і попередній владі і не поміняла свої погляди.

Як повідомляло видання "Коментарі", МЗС Туреччини чітко позначив свою позицію по анексії Криму, в ході візиту президента Зеленського в резиденції президента Ердогана, глави держав обговорили ще ряд інших питань для посилення взаємного співробітництва.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!