Головна Новини Політика зовнішня політика У Кремлі розповіли про перспективи зустрічі Путіна з Зеленським
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі розповіли про перспективи зустрічі Путіна з Зеленським

Прес-секретар Путіна висловив оптимістичні прогнози

13 серпня 2019, 14:36 comments2058
Поділіться публікацією:
У Кремлі розповіли про перспективи зустрічі Путіна з Зеленським

Про ймовірність і результати майбутньої зустрічі двох президентів Володимира Путіна і Володимира Зеленського зробив прогнози прес-секретар Кремля Дмитро Пєсков. Про це пише РБК-Україна, посилаючись на Россмо.

Пєсков зазначив, що Путін виступає за дипломатичні зустрічі з українською владою, а також зробив особисту оцінку, назвавши можливість таких зустрічей позитивним фактом.

"Президент Путін завжди є прихильником діалогу для вирішення нагальних проблем, тим більше в таких запущених ситуаціях, як російсько-українські відносини ... Путін досить прагматичний співрозмовник, для нього головне — не сама розмова, а реалізація тих розумінь і домовленостей, які досягалися раніше і під час кожного діалогу", — наголосив прес-секретар російського президента.

Раніше, портал "Коментарі" повідомляв, що президент України Володимир Зеленський прогнозував зустріч з Володимиром Путіним не раніше вересня. Однак після загострення ситуації на Донбасі і порушення режиму тиші з ініціативи сепаратистів і терористів, Зеленський наполіг на проведенні зустрічі в "нормандському форматі" якомога раніше, а також зв'язався з главою Російської Федерації по телефону.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!