Головна Новини Політика зовнішня політика Не Україною єдиною: Єлисейський палац розповів, що обговорюватимуть Путін і Макрон
commentss НОВИНИ Всі новини

Не Україною єдиною: Єлисейський палац розповів, що обговорюватимуть Путін і Макрон

Зустріч двох президентів відбудеться в Парижі 19 серпня

13 серпня 2019, 17:57 comments1832
Поділіться публікацією:
Не Україною єдиною:  Єлисейський палац розповів, що обговорюватимуть Путін і Макрон

На майбутній зустрічі з президентом Росії Володимиром Путіним президент Франції Еммануель Макрон намір обговорити цілий ряд питань, крім ситуації навколо України, а також і конфлікти Сирії, Лівану та Ірану. Про це заявило джерело з Єлисейського палацу, передає видання "Сегодня".

"Франція вважає діалог з Росією важливою подією, в тому числі напередодні наради Групи семи, яке пройде в кінці наступного тижня в Биаррице", — оголосила французька сторона.

З даного джерела стало відомо, що Макрон розраховує обговорити з російським колегою питання врегулювання ситуації в Сирії, Лівії та Україні. Крім того, за його словами, лідери двох країн обміняються думками щодо ситуації навколо Ірану. Також серед тем, які можуть бути підняті на зустрічі, він назвав захист навколишнього середовища і торгові відносини між країнами.

Нагадаємо, видання "Коментарі" повідомило про ініціативу Володимира Путіна зустрітися Парижі з Еммануелем Макроном. Зустріч анонсована на 19 серпня. При цьому прес-секретар Кремля Дмитро Пєсков позначив, що центром обговорення даного візиту стане саме Україна і військовий конфлікт на Донбасі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!