Головна Новини Політика зовнішня політика Супрун розповіла, які обговорювала питання на зустрічі з Зеленським
commentss НОВИНИ Всі новини

Супрун розповіла, які обговорювала питання на зустрічі з Зеленським

14 серпня 2019, 17:07 comments2659
Поділіться публікацією:
Супрун розповіла, які обговорювала питання на зустрічі з Зеленським

В. о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун провела зустріч з президентом Володимиром Зеленським, під час якої вони обговорили реформу охорони здоров'я. Про це повідомляє "Укрінформ".

За словами Супрун, на зустрічі обговорювалося продовження реформи медицини.

"Була зустріч з президентом... загалом ми обговорювали ідею щодо подальшої трансформації охорони здоров'я. Це найважливіше", — йдеться в повідомленні

Розмова відбулася 11 серпня. Супрун підкреслила, що значна кількість українців чекає змін на різних рівнях надання медичної допомоги.

Щодо її роботи в новому уряді Супрун сказала: "Я думаю, що це питання до представників Офісу президента і партії Слуга народу, бо вони ті, хто формує новий уряд".

Раніше Зеленський записав відеозвернення щодо люстрації міністрів, нардепів та чиновників часів свого попередника Петра Порошенка, в якому заявив, що Супрун нібито "угробила здоров'я нації і розповідає про шкоду вишневих кісточок".

Як повідомляв сайт "Коментарі", 13 серпня кілька сотень людей влаштували мітинг біля стін Офісу президента України. Мітингувальники, більшість з яких – працівники медичних установ, вимагали відставки в. о. міністра охорони здоров'я Уляни Супрун. Як пояснив один з координаторів акції, координатор медичної служби Евромайдана Андрій Гук, три роки діяльності останніх урядів "показали нездатність виконувати дієву реформу системи охорони здоров'я".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.ukrinform.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!