Головна Новини Політика зовнішня політика Німеччина і Литва впевнені в необхідності продовження санкцій проти Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Німеччина і Литва впевнені в необхідності продовження санкцій проти Росії

Глави двох держав обговорили гостру ситуацію в Україні

14 серпня 2019, 17:53 comments2536
Поділіться публікацією:
Німеччина і Литва впевнені в необхідності продовження санкцій проти Росії

Сьогодні канцлер Німеччини Ангела Меркель і президент Литви Гітанас Науседа в ході двосторонніх переговорів наголосили на необхідності виконання мінських угод по Донбасу і деокупацію Криму, в іншому випадку зняття санкцій проти Російської Федерації неможливо. Про це йдеться в повідомленні на сайті литовського президента, передає РБК.

Зокрема, Меркель заявила, що сторони обговорили ситуацію в Україні, в тому числі, необхідність виконання мінських мирних угод

"При обміні думками з Росії я повторив позицію, яку Литва займає давно. У той час як в Україні є зовнішнє втручання, в той час як існує висока напруженість, в той час як Крим анексований, дуже складно спілкуватися з Росією на найвищому політичному рівні . Хоча, з іншого боку, це не скасовує необхідності економічного і культурного співробітництва ", — додав Науседа.

Він також закликав до збереження санкцій проти Росії до тих пір, поки вона не припинить свою агресію проти України. Лідери Німеччини і Литви домовилися домагатися цілей Східного партнерства, висловивши надію на позитивні реформи в країнах-партнерах.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про стурбованість польської влади потеплінням відносин між лідерами Євросоюзу і Російською Федерацією.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!