Головна Новини Політика зовнішня політика Трамп не їде в Україну: зустріч із Зеленським пройде в США
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп не їде в Україну: зустріч із Зеленським пройде в США

Поїздка Зеленського в Вашингтон вже практично узгоджена МЗС

15 серпня 2019, 15:50 comments2698
Поділіться публікацією:
Трамп не їде в Україну: зустріч із Зеленським пройде в США

Візит президента України Володимира Зеленського в Сполучені Штати Америки майже узгоджений. Про це повідомила заступник міністра закордонних справ України Олена Зеркаль, передає "РБК-Україна".

Заступник глави МЗС зазначила, що узгодженням поїздки українського гаранта в Білий Дім займається Офіс президента без посередників, і на даний момент всі питання практично улагоджені.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про передумови візиту американського президента Дональда Трампа в Україну, які позначив повірений у справах Сполучених Штатів Америки в Україні Вільям Тейлор. Важливо додати, саме Тейлор підкреслив, що візит Трампа в нашу країну може стати відмінним сигналом підтримки України на міжнародній арені. Однак поки приїзд Трампа залишається перспективою майбутнього.

Також додамо, що сьогодні Тейлор позначив, хто, на думку офіційної влади США, здатний зупинити кровопролиття на Донбасі.

"Єдиний, хто може це зробити (зупинити війну) — Володимир Путін. Але що важливо, і відмінно — то, що в моменти загострень президент Зеленський двічі піднімав трубку і дзвонив Путіну, щоб обговорити ці інциденти. Зараз існує можливість того, щоб президенти України і Росії обговорювали питання Донбасу, Чорного моря, Керченської протоки", — підкреслив дипломат.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!