Головна Новини Політика зовнішня політика Зеленський відмовив інформагентству "РІА Новини" в інтерв'ю
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський відмовив інформагентству "РІА Новини" в інтерв'ю

Причиною відмови став дуже щільний графік президента

16 серпня 2019, 12:59 comments1884
Поділіться публікацією:
Зеленський відмовив інформагентству "РІА Новини"  в інтерв'ю

Президент України Володимир Зеленський відмовив російському порталу "РІА Новини"  в інтерв'ю через насичений графік.

"Офіс президента України вдячний за ваш запит. До жаль, у зв'язку з насиченим графіком президента Володимира Зеленського запланувати інтерв'ю поки що неможливо", — сказано у відповіді на запит про інтерв'ю.

У російському ЗМІ розповіли, що на початку минулого місяця вони звернулися в Офіс президента України з проханням відповісти на питання в будь-якому форматі.

 DqOeV00A9GQHvWsGnwA9Z0c-l.jpg


"Зокрема, журналісти хотіли поговорити про майбутнє російсько-українських відносин і долю утримуваних осіб, включаючи і керівника порталу "РІА Новини"  Україна Кирила Вишинського", — йдеться в повідомленні ЗМІ.

Російські журналісти нагадали, що раніше Зеленський заявляв, що відкритий до розмови з журналістами усіх ЗМІ, в тому числі російських, однак з того моменту він дав інтерв'ю тільки "Комерсанту".

Як повідомляло видання "Коментарі", радник президента Микита Потураєв раніше повідомляв про те, що у Росії є ЗМІ, які не спотворюють інформацію і з якими треба вести діалог, щоб розповісти правду про те, що відбувається в Україні.

Говорячи про ситуації, коли Дмитро Разумков дав інтерв'ю російському "Комерсанту", він зазначив, що це не шкодить іміджу партії "Слуга народу".

Щодо того, дав би Разумков інтерв'ю Скабеевой або ні, він відповів, що на це питання повинен відповісти сам Разумков.

Нагадаємо, 15 травня 2018 року співробітники Служби безпеки України затримали Вишинського в Києві. Тоді спільно з прокуратурою АР Крим вони провели слідчі дії (обшук) у офісі "РІА Новини" -Україна". Кирилу Вишинському оголосили про підозру у кримінальному провадженні, відкритому за ч. 1 ст. 111 (державна зрада) Кримінального кодексу України.

19 липня Подільський районний суд Києва продовжив на два місяці запобіжний захід у вигляді утримання під вартою Кирилу Вишинському — головному редактору "РІА Новини – Україна.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!