Головна Новини Політика зовнішня політика Зеленський простежить за розслідуванням пожежі в одеському готелі
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський простежить за розслідуванням пожежі в одеському готелі

Президент і прем'єр простежать щоб покарання для винних у пожежі відповідало нормам закону

17 серпня 2019, 11:48 comments2799
Поділіться публікацією:








Зеленський простежить за розслідуванням пожежі в одеському готелі

Президент України Володимир Зеленський на своїй сторінці в Фейсбуці написав про те, що простежить, щоб покарання для винних у пожежі, який стався вночі в Одесі, відповідало нормам закону.

"Одеса. "Токіо Стар". Вночі ми втратили вісім людських життів. Десять людей постраждали, четверо з них — в критичному стані. І це не через війни і обстрілів. А з-за злочинної недбальство та ігнорування елементарних норм протипожежної безпеки, через зневажливого ставлення до людського життя. Цьому буде покладено кінець. Відповідати будуть не тільки безпосередні винуватці пожежі. Відповідати буде Вадим Чорний, власник так званого готелю. Особисто простежу, щоб покарання відповідало нормам закону і вимогам справедливості", – написав Зеленський.

Також глава держави висловив співчуття рідним і близьким загиблих. Президент також подякував рятувальників, правоохоронців та одеситам, які прихистили врятованих постояльців цього готелю.

 

На трагедію в одеському готелі "Токіо Стар" відреагував також і прем'єр-міністр України Володимир Гройсман.

Гройсман доручив почати масштабні перевірки готелів і санаторіїв в Україні.


"Доручаю негайно почати масштабні перевірки місць відпочинку людей — перш за все готелів і санаторіїв. Власники і керівники таких об'єктів повинні нести повну відповідальність за безпеку людей, а винні мають бути покарані!", — написав він на своїй сторінці в Фейсбуці.

Як повідомляло видання "Коментарі", в ніч на 17 серпня в Одесі сталася пожежа вгостинице Токіо Стар, в результаті чого загинули вісім осіб, ще 10 чоловік були госпіталізовані. Всього з місця події було евакуйовано 150 людина.

За фактом події правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 270 (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) Кримінального кодексу України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!