Головна Новини Політика зовнішня політика Ізраїльський прем'єр розповів про мету свого візиту до Києва
commentss НОВИНИ Всі новини

Ізраїльський прем'єр розповів про мету свого візиту до Києва

Біньямін Нетаньяху дав інтерв'ю прямо перед вильотом з аеропорту

18 серпня 2019, 21:09 comments2679
Поділіться публікацією:
Ізраїльський прем'єр розповів про мету свого візиту до Києва

Прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньяху в ході державного візиту в Україну, анонсованого раніше, обговорить запуск зони вільної торгівлі між країнами і пенсійне угоду. Про це він заявив журналістам перед вильотом до Києва, передає "РБК-Україна"

Зокрема, Нетаньяху назвав візит важливим з точки зору того, що сотні тисяч громадян Ізраїлю, які є вихідцями з України, залишаються живим ланцюгом між двома країнами, і цей зв'язок потрібно зміцнювати,

"Я маю намір обговорити з президентом (Володимиром Зеленським, — ред.) Створення зони вільної торгівлі, пенсійне угоду та інші питання, які ще більше зміцнять прекрасні відносини між державами", — підкреслив Нетаньяху.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що кнесет Ізраїлю ратифікує угоду про зону вільної торгівлі з Україною.

"Вчора президент Володимир Зеленський підписав закон про ратифікацію угоди про вільну торгівлю з Ізраїлем. Рада прийняла закон минулого місяця. Після парламентських виборів в Ізраїлі 17 вересня очікується, що новий Кнесет ратифікує закон", — написала тоді прес-секретар президента України Юлія Мендель у себе в Twitter.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!