Головна Новини Політика зовнішня політика Трамп розповів про переговори з талібами на тлі трагедії в Афганістані
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп розповів про переговори з талібами на тлі трагедії в Афганістані

Він також визнав, що США істотно знизили присутність американських військових на території Афганістану

19 серпня 2019, 08:34 comments1633
Поділіться публікацією:
Трамп розповів про переговори з талібами на тлі трагедії в Афганістані

Президент США Дональд Трамп заявив, що переговори з представниками терористичного руху "Талібан" йдуть "дуже добре". Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Ми дивимося на Афганістан. Ми спілкуємося з Афганістаном, як з урядом, так і з талібами, ведемо дуже хороші переговори. Подивимося, що вийде", — сказав Трамп журналістам.

Також головнокомандувач американською армією зазначив, що США раніше скоротили військову присутність в Афганістані приблизно до 13 тис. чоловік.

"Ми будемо знижувати її трохи більше, і ми вирішимо, залишимося ми довше або на цій території", — позначив президент США.

Коли його запитали про причини збереження військової присутності США в Афганістані, Трамп порівняв американську присутність з "поліцією".

"Ми були там протягом 19 років. Ми як поліція. Я думаю, що дуже важливо, щоб ми продовжували розвідку там в будь-якому випадку, тому що це свого роду гніздо світового тероризму. Ми там з однієї причини, ми не хочемо, щоб це була лабораторія для терору", — заявив Дональд Трамп.

Нагадаємо, портал "Коментарі" повідомляв про терористичний акт в столиці Афганістану Кабулі, де 7 серпня в результаті вибуху на весільній церемонії загинуло 63 людини, серед них жінки і діти, а також понад 100 людей важко поранені. Терористична організація "Ісламська держава" заявило про свою повну причетність і взяло на себе відповідальність за вчинення вибухів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!