Головна Новини Політика зовнішня політика Завтра Гройсман зустрінеться з Нетаньяху
commentss НОВИНИ Всі новини

Завтра Гройсман зустрінеться з Нетаньяху

Обидва прем'єри обговорять перспективи економічного співробітництва між країнами

19 серпня 2019, 13:50 comments2002
Поділіться публікацією:
Завтра Гройсман зустрінеться з Нетаньяху

У вівторок, 20 серпня, в Києві відбудеться зустріч Прем'єр-міністрів України та Ізраїлю Володимира Гройсмана і Біньяміна Нетаньяху. Про це повідомляє Укрінформ.

"20 серпня 2019 за участю Прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана та Прем'єр-міністра Держави Ізраїль Біньяміна Нетаньяху відбудеться зустріч зі співробітництва між Україною і Державою Ізраїль в сферах сільського господарства, ІТ-сектора, енергетичного сектора, харчової промисловості, фармацевтики, а також транспортної галузі ", — зазначено в повідомленні.

Відзначимо, що сьогодні ізраїльський прем'єр перебуває з офіційним візитом в Києві у президента Володимира Зеленського. В ході діалогу Зеленський підняв питання про необхідність визнання ізраїльською стороною Голодомору геноцидом українського народу, трагедією загальносвітового масштабу.

"Вшановуючи вічну пам'ять жертв Голокосту, в якому загинуло понад 2 мільйонів євреїв, Україна звертається до Ізраїлю із закликом також визнати Голодомор актом геноциду українського народу", — звернувся з посланням президент.

Важливо відзначити, що початок візиту до Києва Нетаньяху поклав з відвідування з офіційною церемонією вшанування пам'яті біля Меморіалу Вічної Слави на могилі Невідомого солдата і Меморіалу пам'яті жертв Голодомору.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!