Головна Новини Політика зовнішня політика Ізраїль може стати посередником між Україною та Росією
commentss НОВИНИ Всі новини

Ізраїль може стати посередником між Україною та Росією

Ізраїль в однаково хороших відносинах з Україною і Росією, але поки нічого не обговорювалося

21 серпня 2019, 11:15 comments1808
Поділіться публікацією:
Ізраїль може стати посередником між Україною та Росією

Ізраїль може стати посередником у переговорах між Україною і Росією. Про це заявив прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньяху під час зустрічі з президентом України Володимиром Зеленським.

Ізраїль знаходиться в хороших відносинах з Україною і Росією, тому міг би допомогти в пошуках вирішення конфлікту. У даний момент участь в переговорах не обговорювалася.

"На даний момент умови для конкретних дискусій про участю Ізраїлю ще не дозріли, оскільки Росія і Україна в даний час не беруть участь у серйозних мирних переговорах", — сказано в спілкуванні.

Як повідомляло видання "Коментарі", 7 серпня глава держави Володимир Зеленський підписав закон про ратифікацію угоди про зону вільної торгівлі між Україною та Ізраїлем. Дата набуття чинності угоди настане через 60 днів після ратифікації українським і ізраїльським парламентами.

Нагадаємо, що переговори про зону вільної торгівлі між Україною та Ізраїлем почалися ще 6 років тому і завершилися лише в березні 2018 року. Підписання угоди про вільну торгівлю відбулося в січні 2019 року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!