Головна Новини Політика зовнішня політика В Україну прибув новий посол Австрії
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україну прибув новий посол Австрії

Посол Австрії вручив копії вірчих грамот заступнику глави МЗС

22 серпня 2019, 06:10 comments1402
Поділіться публікацією:
В Україну прибув новий посол Австрії

В Україну прибув новопризначений посол Австрії Гернот Пфандлер, повідомили в прес-службі Міністерства закордонних справ України.

Пфандлер вручив копії вірчих грамот заступнику міністра Олени Зеркаль. "Спільна історико-культурна спадщина України та Австрії, прагнення до поглиблення економічного та інвестиційного співробітництва в значною мірою об'єднують інтереси наших держав", — заявив Пфандлер.

Також на зустрічі була дана позитивна оцінка стану двостороннього співробітництва. Крім того, підкреслювався зростання інтересу австрійських інвесторів до українського ринку, передумовою для чого є покращення ділового клімату в Україні.

Співрозмовники високо оцінили проведення року української культури в Австрії та австрійської культури в Україні.

У свою чергу, Зеркаль наголосила на важливості подальшої підтримки Австрією України у здійсненні реформ, зокрема на практичній допомоги у відновленні та захисту карпатського лісу.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", вhttps://comments.ua/news/politics/foreign-policy/631480-novyy-posol-francii-v-ukraine-priehal-v-kiev.html понеділок, 19 серпня, новий посол Франції Етьєн де Понсен прибув у Київ.

"Благополучно прибув у Київ. Моя місія на чолі посольства Франції в Україні може початися", — написав він у своєму Twitter. Етьєн де Понсен кілька років працював інспектором МЗС Франції та Європейській службі зовнішніх дій. Також він був послом Франції в Кенії та Болгарії.

Зазначимо, 24 липня президент Франції Еммануель Макрон призначив Етьєна де Понсена послом Франції в Україні. До цього з вересня 2015 року французьку дипломатичну місію очолювала Ізабель Дюмон.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!