Головна Новини Політика зовнішня політика Главред "Ехо Москви": процес обміну полоненими між Україною і Росією утруднений внутрішньою опозицією
commentss НОВИНИ Всі новини

Главред "Ехо Москви": процес обміну полоненими між Україною і Росією утруднений внутрішньою опозицією

Олексій Венедиктов переконаний, що саме опозиціонери в двох державах заважають офіційній владі зробити обмін

26 серпня 2019, 10:50 comments2735
Поділіться публікацією:
Главред "Ехо Москви": процес обміну полоненими між Україною і Росією утруднений внутрішньою опозицією

Головний редактор радіостанції "Ехо Москви" Олексій Венедиктов заявив, що обміну утримуваними особами між Росією і Україною заважають внутрішньополітичні перешкоди, причому в обох країнах. Про це журналіст заявив під час ефіру на "Ехо".

Так, Венедиктов раасказал, що процес обміну значно прискорився останнім часом.

"Все дістали стусанів з двох сторін. І це важливо. І дійсно йдуть, туди залучена маса людей, маса структур", — зазначив головний редактор ЗМІ.

Проте цьому процесу заважають сили всередині країн, опозиційні їх президентам.

"Тому що у Зеленського всередині країни існує дуже потужна опозиція, скажімо, на видачу, або обмін, або випуск деяких російських громадян. І ця опозиція є і політичної, і силовий. І тут у нас теж, щоб ви розуміли. Незважаючи на те, що здається, що Путін клацне пальцями і всіх посадять на літак чийсь і вивезуть. Макрона, скажімо. Ні, це не так. тому що тут приходять силовики і кажуть: ну як же, ось вони терористи. Умовно я говорю. і треба розуміти, що, може бути, Путіну важливіше мати відносини зі своїми силовиками, ніж з ч ужімі президентами "- сказав Венедиктов.

При цьому журналіст спрогнозував, коли приблизно може відбутися обмін.

"Сподіваюся, що протягом найближчого тижня оптимістичний буде результат по частині укладених там і тут", — припустив головний редактор радіостанції.

Нагадаємо, видання "Коментарі" повідомляло про експертну думку щодо перспективи повернення українських військовополонених з Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!