Головна Новини Політика зовнішня політика Волкер заявив про підтримку США нового Кабміну України
commentss НОВИНИ Всі новини

Волкер заявив про підтримку США нового Кабміну України

Волкер привітав новообраних членів українського уряду

30 серпня 2019, 01:30 comments1287
Поділіться публікацією:
Волкер заявив про підтримку США нового Кабміну України

Спеціальний представник Державного департаменту Сполучених Штатів з питань України Курт Волкер привітав новопризначений Кабмін України та запевнив у підтримці на шляху реформ і відновлення територіальної цілісності. Про це він розповів в Twitter

"Вітаємо прем'єр-міністра Гончарука, міністра закордонних справ Пристайко і весь Кабінет міністрів України! Сполучені Штати підтримують вас у просуванні реформ, прагненні до миру і відновлення територіальної цілісності", — написав Курт Волкер.

Доак раніше повідомляло видання "Коментарі", Верховна Рада 9-го скликання достроково припинила повноваження 5 народних депутатів з фракції "Слуга народу" у зв'язку з тим, що призначила їх членами Кабінету Міністрів на чолі з Олексієм Гончаруком. Достроково були припинені повноваження Дениса Малюськи, Олексія Оржеля, Владислава Криклія, Ганни Новосад, Михайла Федорова, які прийняли присягу народних депутатів у цей же день вранці. Як повідомлялося, Малюська став міністром юстиції України, Оржель — міністерства енергетики та захисту навколишнього середовища, Криклій — міністром інфраструктури, Новосад — міністром освіти і науки, Федоров — віце-прем'єром — міністром цифрових трансформацій. Після цього члени нового Кабінету Міністрів прийняли присягу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!