Головна Новини Політика зовнішня політика МЗС Грузії вимагає Росію припинити мобілізацію військ на кордоні
commentss НОВИНИ Всі новини

МЗС Грузії вимагає Росію припинити мобілізацію військ на кордоні

Росія проводить незаконні дії поруч з лінією окупації

30 серпня 2019, 14:24 comments2057
Поділіться публікацією:
МЗС Грузії вимагає Росію припинити мобілізацію військ на кордоні

Міністерство закордонних справ Грузії закликало Російську Федерацію припинити незаконні дії в зв'язку з нагнітанням ситуації у села Чорчана, розташованого на території, контрольованій владою Грузії. Про це передає видання "Європейська правда", посилаючись на грузинські ЗМІ.

"Міністерство закордонних справ висловлює тривогу за мобілізацію військової техніки і персоналу окупаційними силами у лінії окупації поблизу села Чорчана", — йдеться в заяві.

Тбілісі підкреслює: такі деструктивні дії, як і неприйнятні заяви керівництва окупаційного режиму, є черговою провокацією, "що ще більше обтяжує сферу безпеки, і має на меті дестабілізацію обстановки".

МЗС закликає Російську Федерацію припинити такі незаконні дії, виконати взяті на себе міжнародні зобов'язання, зокрема угоду про припинення вогню від 12 серпня 2008 року, поважати суверенітет і територіальну цілісність Грузії.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, що російські війська відновили монтаж залізних стовпів для установки дротяного огорожі на кордоні між грузинським селом Гугутіанткарі і селом Дісеві (територія Південної Осетії, яку грузинська влада вважають окупованою територією). Тоді МЗС Грузії звертався до всього європейського співтовариства з проханням вплинути на протиправні дії РФ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!