Головна Новини Політика зовнішня політика Кремль запросить Зеленського на 75-річчя Перемоги
commentss НОВИНИ Всі новини

Кремль запросить Зеленського на 75-річчя Перемоги

Участь у святкуванні 75-річчя Перемоги підтвердили лідери держав 17

30 серпня 2019, 16:55 comments2085
Поділіться публікацією:
Кремль запросить Зеленського на 75-річчя Перемоги

Кремль направить запрошення на святкування 75-річчя Перемоги у Великій Вітчизняній війні президентові України Володимиру Зеленському. Про це заявив помічник російського президента Володимира Путіна Юрій Ушаков.

"Президенту України спрямовуватиметься", — сказав він журналістам, відповідаючи на питання, чи буде офіційне запрошення Зеленському на святкування 75-річчя Перемоги.

За його словами, участь у святкуванні підтвердили лідери 17 держав, у тому числі Франції, Куби, Індії, Чехії, Венесуели, Білорусії, Вірменії, Молдавії Сербії. Чиновник зазначив, що позитивна відповідь на запрошення дали багато країн СНД.

Як повідомляв сайт "Коментарі", президент Франції Еммануель Макрон підтвердив, що планує поїздку в Росію в 2020 році на 75-річчя Дня Великої Перемоги. "Так, я буду там. Путін мене запросив, і я буду там", — лаконічно заявив глава Франції. На питання, чому він прийняв таке рішення, Макрон відповів журналістам просто: "для нас це важливо, тому що ми знаємо, що багатьом зобов'язані Росії, тим, хто чинив опір".


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!