Головна Новини Політика зовнішня політика Руслан Рябошапка звільнив Анатолія Матіоса
commentss НОВИНИ Всі новини

Руслан Рябошапка звільнив Анатолія Матіоса

Рябошапка виключив Анатолія Матіоса зі списків особового складу ГПУ і направив його в розпорядження Міністерства оборони України

2 вересня 2019, 11:13 comments3769
Поділіться публікацією:
Руслан Рябошапка звільнив Анатолія Матіоса

Генеральний прокурор України Руслан Рябошапка сьогодні підписав наказ про звільнення з посади Головного військового прокурора Анатолія Матіоса. Про це повідомляє прес-служба ГПУ.

"Керуючись Законом України "Про прокуратуру", Положенням про проходження громадянами України військової служби у Збройних силах України, а також на підставі листа Міністра оборони України від 2 вересня Генеральний прокурор Руслан Рябошапка підписав наказ про звільнення з посади заступника Генерального прокурора – Головного військового прокурора Анатолія Матіоса", – йдеться в повідомленні.

Даним наказом Матіоса виключили зі списків особового складу Генеральної прокуратури України і направили в розпорядження Міністерства оборони України для вирішення питання про подальше проходження військової служби.

Як повідомляло видання "Коментарі", президент Володимир Зеленський своїм указом №638/2019 призначив Руслана Рябошапку генеральним прокурором України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!