Головна Новини Політика зовнішня політика До зими в Україні легалізують видобуток бурштину та гральний бізнес
commentss НОВИНИ Всі новини

До зими в Україні легалізують видобуток бурштину та гральний бізнес

Обидва ці процесу хочуть провести в рамках детінізації економіки

2 вересня 2019, 14:06 comments3101
Поділіться публікацією:
До зими в Україні легалізують видобуток бурштину та гральний бізнес

Глава держави Володимир Зеленський доручив членам Кабміну і парламентській більшості розробити і до 1 грудня 2019 року прийняти закони про легалізацію грального бізнесу та видобутку бурштину.

Зеленський відповідальними за легалізацію гральних справ і видобутку бурштину призначив прем'єра Гончарука і главу Мінфіну Маркарову.

"Детінізація економіки: підготувати та внести до парламент законопроекти про легалізацію грального бізнесу, легалізації видобутку бурштину. Термін: до 1 жовтня 2019 року. Відповідальні: прем'єр-міністр Олексій Гончарук, міністр фінансів Оксана Маркарова. Прийняти закони про легалізацію грального бізнесу та про легалізацію видобутку бурштину. Термін: до 1 грудня 2019 року. Відповідальні: Дмитро Разумков і Давид Арахамія", — сказав Зеленський .

Як повідомляв сайт "Коментарі", президент України Володимир Зеленський обговорив з Ердоганом проблему повернення полонених моряків. Реджеп Тайіп Ердоган зі свого боку підтвердив, що Туреччина не визнавала незаконної анексії Криму і не зробить цього. Він також зазначив, що захист прав, інтересів та збереження національної ідентичності кримських татар, перебування їх на батьківщині в Криму буде залишатися пріоритетом для Анкари.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!