Головна Новини Політика зовнішня політика Медведчук у Владивостоці розповів про розвиток співробітництва з РФ, Японією, Китаєм та Індією
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведчук у Владивостоці розповів про розвиток співробітництва з РФ, Японією, Китаєм та Індією

Віктор Медведчук заявив про величезні перспективи співпраці з РФ, Японією, Китаєм та Індією

5 вересня 2019, 10:56 comments2283
Поділіться публікацією:
Медведчук у Владивостоці розповів про розвиток співробітництва з РФ, Японією, Китаєм та Індією

Віктор Медведчук, народний депутат ВР, голова Політради партії "Опозиційна платформа – За життя" на полях міжнародного Східного економічного форуму у Владивостоці розповів про стратегічне значення розвитку економічних відносин між Україною, Росією та країнами Азійсько-Тихоокеанського регіону.

"Мене як представника України, як представника "Опозиційною платформи – За життя", як народного депутата цікавлять економічні процеси, які знаходяться в центрі світової економіки. Мене сьогодні цікавить ситуація, яка складається в тих країнах, де знаходяться ринки збуту продукції України. Вони є величезною перспективою для нашої країни", – заявив Медведчук в інтерв'ю телеканалу "Росія-24".

Політик висловив думку, що на сьогоднішній день такі зв'язки є не дуже інтенсивними: "Я маю в увазі зв'язки України з країнами Азіатсько-Тихоокеанського регіону, але в майбутньому, в перспективі, якщо наша країна буде йти по шляху радикальних змін економічної політики, економічного співробітництва, відновлення економічних відносин з РФ в першу чергу, з країнами СНД та активізації економічної політики в країнах Азіатсько-Тихоокеанського регіону, то, те, що відбувається тут, є не просто актуальним, є дуже важливим для нашої країни".

Віктор Медведчук розповів про зустрічах і переговорах, які заплановані на найближчі дні. "По-перше, сьогодні плануємо взяти участь в головній події – пленарному засіданні, де будуть приймати участь президент РФ Путін, прем'єр міністр Індії, прем'єр-міністр Японії та інші високопоставлені гості. Є плани з бізнес-зустрічей з окремими політиками. Це все "відбудеться сьогодні і завтра". Крім того, Віктор Медведчук – український парламентарій, представник другий за величиною у Верховній Раді України фракції проанонсував зустрічі з російським керівництвом: "Я думаю, що такі переговори будуть. І зустрічі будуть".


Як відомо, 4 вересня, партія "Опозиційна платформа – За життя" заявила про тиск, який чинить влада на опозиційну політичну силу. Зокрема, в заяві йдеться: "Спроби блокування міжнародних контактів другий за рівнем народної підтримки політичної сили суперечать інтересам України і свідчать про спробу встановлення диктатури. І все це неминуче буде засуджена міжнародним співтовариством. "Опозиційна платформа – За життя" буде і далі працювати на благо народу і в інтересах України. За рішенням Стратегічної ради нашої партії Голова політради Віктор Медведчук візьме участь в Східному економічному форумі, який пройде 4-6 вересня 2019 року у Владивостоці".





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: "Комментарии"
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!