Головна Новини Політика зовнішня політика Путін застеріг українську владу від переслідування Віктора Медведчука
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін застеріг українську владу від переслідування Віктора Медведчука

Путін вважає переслідування владою партії "Опозиційна платформа - За життя" помилковим шляхом

5 вересня 2019, 16:20 comments1732
Поділіться публікацією:
Путін застеріг українську владу від переслідування Віктора Медведчука

"Українська влада ризикує наступити на ті ж граблі, що і попередня влада", – так Володимир Путін оцінив дії нової української влади щодо партії "Опозиційна платформа – За життя". Про це президент Росії заявив на міжнародному Східному економічному форумі у Владивостоці.

Президент РФ Володимир Путін, відповідаючи на питання журналістів, особливо підкреслив, що саме Віктор Медведчук відіграє важливу роль в переговорному процесі: "Знаю, що він особливо переживає за кількох фігурантів, які знаходяться в місцях позбавлення волі в Російської Федерації", – прокоментував президент РФ, і підтвердив, що в переговорах з обміну  вже підійшли до фінального етапу.

Володимир Путін також зазначив, що для сьогоднішньої української владі було б великою помилкою заважати опозиції реалізовувати її конституційні права. "Якщо сьогоднішня влада почне з переслідування опозиції – то нічого доброго з цього не вийде. Наскільки я собі уявляю, а це так і є, "Опозиційна платформа – За життя" – це парламентська опозиція, яка має за собою довіру значної кількості виборців, що підтверджено в ході демократичних виборів і голосування", – заявив Путін, підкреслюючи, що опозиція працює в межах Конституції України та чинного законодавства.

Нагадаємо, підводячи підсумки перших 100 днів свого президентства, Володимир Зеленський анонсував гучні справи щодо "Опозиційної платформи – За життя".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: "Комментарии"
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!