Головна Новини Політика зовнішня політика Путін дав прямий посил Зеленському через атаки на Медведчука, - Кушнір
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін дав прямий посил Зеленському через атаки на Медведчука, - Кушнір

Політичний експерт Світлана Кушнір вважає, що Зеленському доведеться готуватися до жорсткого бою в разі продовження атак на Медведчука

5 вересня 2019, 18:50 comments4219
Поділіться публікацією:
Путін дав прямий посил Зеленському через атаки на Медведчука, - Кушнір

Президент Росії Володимир Путін дав прямий сигнал українському колезі Володимиру Зеленському про те, що тому не варто займатися переслідуванням опозиції. Таку думку висловила політичний експерт Світлана Кушнір, коментуючи слова російського лідера про події в Україні.

Нагадаємо, Володимир Путін на полях Далекосхідного економічного форуму заявив: "якщо сьогоднішня влада в Україні почне переслідування опозиції, то нічого доброго з цього не вийде".

Кушнір розшифрувала слова російського президента в тому ключі, що Путін дав чіткий сигнал новим властям України. На її думку, сигнал полягає в тому, що в разі атаки на Медведчука нова влада на чолі із Зеленським у відповідь повинна приготуватися отримати жорсткий бій.

"Тобто сам Путін дав Зеленському чіткий сигнал — якщо Коломойський і компанія підбурюють українського главу до бліцкригу на адресу Медведчука, то нехай у відповідь готуються отримати жорсткий бій", — пояснила вона.

Світлана Кушнір також задавалася питаннями: "чи зможе Зеленський вистояти", "чи зможе тримати удар і не відступити від шляху відновлення суб'єктності?".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!