Головна Новини Політика зовнішня політика Названо ім'я нового начальника поліції Житомирщини
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо ім'я нового начальника поліції Житомирщини

Стало відомо, хто зайняв місце В'ячеслава Печененко

10 вересня 2019, 12:09 comments2421
Поділіться публікацією:
Названо ім'я нового начальника поліції Житомирщини

Поліцію Житомирської області очолив полковник поліції Сергій Крупей. Голова Нацполіції України Сергій Князєв представив нового керівника особовому складу поліції регіону. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції.

Сергій Крупей раніше обіймав посаду заступника начальника Головного управління – начальника кримінальної поліції Головного управління Національної поліції в Житомирській області.

Князєв від нового керівництва поліції Житомирської області зажадав у своїй роботі неухильно дотримуватися вказаних принципів і ефективно виконувати поставлені завдання.

Сергій Крупей подякував за надану довіру і розповів, що пріоритетними напрямками роботи для поліції Житомирській області також є безкомпромісна боротьба зі злочинністю, забезпечення належного правопорядку в регіоні та тісна взаємодія з органами місцевого самоврядування та громадськістю.

Нагадаємо, що Сергій Крупей почав службу в органах внутрішніх справ у серпні 1995 року. Працював оперуповноваженим, старшим оперуповноваженим, заступником начальника відділу та начальником відділу в підрозділах карного розшуку Харківської області та Головного управління кримінального розшуку МВС. З серпня 2017 року був заступником начальника Головного управління – начальником кримінальної поліції Головного управління Національної поліції в Житомирській області.

Як повідомляло видання "Коментарі", колишній начальник Головного управління Нацполіції в Житомирській області В'ячеслав Печененко переведений в центральний апарат Національної поліції України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!