Головна Новини Політика зовнішня політика Звільнення Цемаха і участь Медведчука у підготовці обміну – ключові питання матеріалу Associated Press
commentss НОВИНИ Всі новини

Звільнення Цемаха і участь Медведчука у підготовці обміну – ключові питання матеріалу Associated Press

Агентство Associated Press підкреслило важливу роль Віктора Медведчука в обміні ув'язненими

11 вересня 2019, 13:30 comments1520
Поділіться публікацією:
Звільнення Цемаха і участь Медведчука у підготовці обміну – ключові питання матеріалу Associated Press

Днями відоме інформаційне агентство Associated Press (AP) опублікувало матеріал, ключовою темою якого стало звільнення екс-начальника "бригади протиповітряної оборони ДНР" Володимира Цемаха, який фігурує в справі про катастрофу рейсу MH17 в небі над Донбасом в липні 2014 року. Зокрема, агентство акцентувало увагу на ролі українського політика і народного депутата Віктора Медведчука в цьому звільнення.

Як зазначає ЗМІ, в день звільнення президент РФ Володимир Путін зустрівся з Медведчуком і сказав тому, що "українські і російські влади зроблять це найближчим часом".

Ці слова передрукували ЗМІ по всьому світу, в тому числі такі як: Фоксньюс, Вашингтон Таймс, канал АВС (США), канал "Аль-Джазіра", газета Пентагону Stars and Stripes і ще майже сотня великих мас-медіа, переважно США та Австралії.

Після проведення обміну Олексій Чеснаков, директор Центру політичної кон'юнктури (Росія), представник Владислава Суркова, повідомив, що звільнення Володимира Цемаха вимагали у так званій ДНР.

Він також зазначив, що звільнення утримуваних – важливий крок для двосторонніх російсько-українських відносин, і значну роль в процесі обміну зіграв народний депутат, голова політради партії "Опозиційна платформа – За життя" Віктор Медведчук.

"Російське керівництво продовжує довіряти Медведчуку і ніколи не буде довіряти Коломойському, який створив батальйони "Азов" і "Дніпро" і який стояв біля витоків антиросійської політики Києва останні п'ять років", — підкреслив Чеснаков.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!