Головна Новини Політика зовнішня політика Україна передала Росії списки для нового обміну, - Денісова
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна передала Росії списки для нового обміну, - Денісова

Омбудсмен Денисова повідомила про списки другого обміну

13 вересня 2019, 14:19 comments1670
Поділіться публікацією:
Україна передала Росії списки для нового обміну, - Денісова

Українська сторона вже підготувала і передала списки утримуваних у Росії громадян України, повідомила український омбудсмен  Людмила Денісова.

"Ці списки були давно передані ще влітку. Це ті самі списки, просто вони зараз зменшилися за кількістю наших громадян. Це той самий список і є. Але зараз у нас 113, замість 150-ти. Це ті громадяни України, які зараз перебувають на території РФ і тимчасово окупованого Криму", сказала вона в кулуарах 16-ї щорічної зустрічі Ялтинської європейської стратегії (YES).

Раніше, виступаючи на цьому форумі, президент України Володимир Зеленський заявив, що українська сторона готує нові списки на наступний етап обміну утримуваних осіб з Росією. "Зараз ми говоримо про наступному етапі після наших політв'язнів, моряків. Відверто скажу, що ми готуємо інші списки і чекаємо наступного етапу обміну", — сказав він.

Як повідомляв портал "Коментарі", уповноважений Верховної Ради з прав людини Людмила Денісова розповіла про те, чи є перспективи ще одного обміну утримуваними особами між Україною і Росією до кінця року.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!