Головна Новини Політика зовнішня політика Розкриті нові подробиці Держбюджету-2020
commentss НОВИНИ Всі новини

Розкриті нові подробиці Держбюджету-2020

Поточний варіант держбюджету скасовує дотації агропідприємствам на користь підтримки малих фермерів.

15 вересня 2019, 15:55 comments2152
Поділіться публікацією:
Розкриті нові подробиці Держбюджету-2020

Уряд сьогодні передасть до Верховної Ради проект Державного бюджету України для розгляду його в першому читанні. Про це заявив прем'єр-міністр Олексій Гончарук.

"Сьогодні за Конституцією — останній день, коли уряд має прийняти проект закону Про державний бюджет і подати його в парламент, ми це зробимо", — зазначив прем'єр.

За його словами, до 2 листопада уряд планує внести в проект бюджету корективи, згідно з оновленим прогнозом Міністерства розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства.

Також він зазначив, що поточний варіант держбюджету скасовує дотації агропідприємствам на користь підтримки малих фермерів.

На національну безпеку планується виділити 245,8 млрд грн ($9,87 млрд). Фінансування Пенсійного фонду має скласти 172,6 млрд ($6,93 млрд). На розвиток дорожньої інфраструктури пропонують виділити 74,4 млрд грн ($2,98 млрд), з них — 69,7 млрд грн ($2,78 млрд) на Дорожній фонд.

За словами міністра фінансів Оксани Маркарової, держбюджет на 2020 рік побудований на прогнозі курсу 28,02 грн за долар.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", згідно з результатами за серпень 2019 року Державний бюджет України недоотримав 9% від запланованої сумиЗгідно з наявними даними, на казначейський рахунок України минулого місяця надійшло 87,59 млрд грн. Це на 9% менше суми, яка повинна була надійти в казну. Мова про 96,2 млрд грн. Тобто, в серпні 2019 року Державний бюджет недоотримав понад 9 млрд грн.


 

 

 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!