Головна Новини Політика зовнішня політика Богдан припускає, що буде балотуватися на посаду мера Києва
commentss НОВИНИ Всі новини

Богдан припускає, що буде балотуватися на посаду мера Києва

Керівник Офісу президента розповів про те, що думає щодо виборів столичного голови

16 вересня 2019, 13:45 comments1708
Поділіться публікацією:
Богдан припускає, що буде балотуватися на посаду мера Києва

Керівник Офісу президента України Андрій Богдан впевнений, що виконав практично всі свої функції на займаній посаді і не виключив можливості свого балотування на посаду мера Києва.

Говорячи про те, чи є у команди президента України кандидат на цю посаду, Богдан сказав: "Готового кандидата немає, однак є багато неготових... Кандидатур багато. Може, я навіть піду".

Відповідаючи на питання про його можливість балотуватися на вибори столичного міського голови, він сказав: "Я ніколи над цим серйозно не замислювався, але останні події показали, що аудиторія бачить опонентом Кличка Богдана. Я вважаю, що для мене це спуститися на кілька сходинок вниз. З іншого боку, я свою функцію вже майже виконав — як перша ступінь ракети, яка виводить її на орбіту, — я вже її майже вивів. І мені треба зайнятися чимось серйозним".

Разом з тим,  він  зазначив, що в команді президента ще не визначилися з тим, проводити дострокові місцеві вибори на всій Україні чи тільки в деяких містах.

Як повідомляло видання "Коментарі", раніше політолог Віктор Таран заявляв, що підтримка Кабінетом міністрів звільнення мера Києва Віталія Кличка з посади голови Київської міськдержадміністрації нічим хорошим для столиці (та й для країни в цілому) не закінчиться.

15 вересня заступник голови фракції "Слуга народу" Олександр Корнієнко розповів про те, що вибори градоначальника столиці і депутатів Київради можуть відбутися після завершення децентралізації.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!