Головна Новини Політика зовнішня політика Зеленський розповів, як планує зупинити війну на Донбасі
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський розповів, як планує зупинити війну на Донбасі

Президент назвав перші кроки для вирішення ситуації на Сході України

16 вересня 2019, 14:35 comments2110
Поділіться публікацією:
Зеленський розповів, як планує зупинити війну на Донбасі

Глава української держави  Володимир Зеленський заявив про те, що першими кроками до вирішення конфлікту на Донбасі стане припинення вогню і розведення сил.

Президент покладає величезні надії на головування Словаччини в ОБСЄ і кроки щодо істотного прогресу для досягнення миру на Донбасі.


"Повне і стійке припинення вогню, остаточне розведення сил у Станиці Луганській, яке має бути належним чином верифіковано ОБСЄ. Все це стане першими значними кроками на шляху до миру. Віримо, що Словаччина і надалі буде ставити в ОБСЄ питання про повне виведення окупаційних військ з України і повернення непідконтрольних територій під контроль Києва", — сказав глава держави.

Нагадаємо, шо президент України Володимир Зеленський на конференції в Торонто з питань реформ в Україні заявив, що на відновлення зруйнованого в результаті бойових дій Донбасу необхідно понад 10 млрд євро

Також ми писали про те, що повірений у справах США в Україні Вільям Тейлор вважає, що тільки президент Росії Володимир Путін здатний зупинити конфлікт на Донбасі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!