Головна Новини Політика зовнішня політика Стало відомо, коли можуть зустрітися Зеленський і Путін
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, коли можуть зустрітися Зеленський і Путін

Зустріч, яка відбудеться в Мінську, буде ключовою

17 вересня 2019, 09:48 comments2311
Поділіться публікацією:
Стало відомо, коли можуть зустрітися Зеленський і Путін

Завтра у столиці Білорусі збереться контактна група по врегулюванню ситуації на Сході України. На зустрічі очікується прийняття рішень, які дадуть можливість для зустрічі президентів.

На засіданні повинні бути обговорені терміни розведення військ, а також затверджена і підписана єдина редакція "формули Штайнмайера".

"Якщо це буде зроблено, ймовірність того, що перша зустріч президентів РФ і України Володимира Путіна і Володимира Зеленського відбудеться у жовтні — на саміті в "нормандському форматі", — наблизиться до 100%", — пише видання.

Зазначимо, що це вже друге за рахунком засідання щодо врегулювання ситуації на сході України. Попереднє відбулося 4 вересня.

Майбутня зустріч буде ключовою, так як переговірникам необхідно буде підготувати умови для проведення саміту нормандської четвірки (Німеччина, Росія, Україна, Франція) в Парижі.

Нагадаємо, Володимир Зеленський і Володимир Путін вперше мали телефонну розмову 11 липня. За словами президента України, розмова тривала близько 30 хвилин.

Як повідомляв сайт "Коментарі", Володимир Зеленський заявив про готовність зустрітися з Володимиром Путіним в рамках переговорів у нормандському форматі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!