Головна Новини Політика зовнішня політика Трамп не поспішає відвідувати Північну Корею
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп не поспішає відвідувати Північну Корею

Кім Чен Ин вислав запрошення, але Дональд Трамп поки не готовий до візиту в Пхеньян

17 вересня 2019, 12:22 comments1423
Поділіться публікацією:
Трамп не поспішає відвідувати Північну Корею

Президент США Дональд Трамп заявив, що не готовий відповісти на запрошення глави КНДР Кім Чен Ина візитом до Пхеньяну. Про це глава Білого Дому повідомив журналістам, пише "РБК-Україна".

Трамп зазначив, що в майбутньому планує відвідати Північну Корею, однак на сьогодні сторони не готові до організації такого візиту.

"Я не думаю, що зараз є готовність до цього. Я зроблю це коли-небудь в майбутньому. Все залежить від того, що буде відбуватися. Я впевнений, що Кім Чен Ин також із задоволенням приїде в США, але я не думаю, що зараз ми готові і до цього ", — позначив американський президент.

Відзначимо, що запрошення від північнокорейського глави Трамп отримав ще в серпні у вигляді "дуже гарного листа". "Це було дуже позитивний лист. Думаю, у нас буде ще одна зустріч. Він дійсно написав гарний, трьохсторінковий — я маю на увазі великий від верху до низу — дійсно гарний лист", — повідомив тоді Трамп.

Нагадаємо, портал "Коментарі" повідомляв про зустрічі Дональда Трампа з Кім Чен Ином в Сінгапурі і Ханої. Тоді лідер американців не виключав можливості зустрітися ще раз з верховним правителем Північної Кореї до кінця цього року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!