Головна Новини Політика зовнішня політика Україна попросила Туреччину видати 90 осіб
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна попросила Туреччину видати 90 осіб

Київ передав Анкарі 23 запиту людям, які підозрюються в тероризмі, 31 – в шахрайстві і 36 в контрабанді

22 вересня 2019, 11:21 comments2324
Поділіться публікацією:
Україна попросила Туреччину видати 90 осіб

Українські правоохоронці передали силовикам Туреччини дані 23 осіб, яких підозрюють у тероризмі. В цілому українська сторона просить видати 90 осіб. Про це напередодні повідомила прес-служба Нацполиции України з посиланням на главу відомства Сергія Князєва, який відвідав Стамбул.

"Від Туреччини до нам було направлено 28 запитів щодо розшуку злочинців громадян Турецької Республіки. Ми відповіли на всі. Крім того, ми передали 23 запиту людям, які підозрюються в тероризмі, 31 – в шахрайстві і 36 в контрабанді... Туреччина передала нам двох громадян. Двох осіб, підозрюваних в тероризмі ми передали Туреччині. Ще один чоловік чекає екстрадиції", – сказав Князєв.

Глава Нацполиции зазначив, що за всім переданим злочинцям правоохоронці обох країн взаємодіяли через канали Інтерполу.

Нагадаємо, портал "Коментарі" повідомляв про візит Володимира Зеленського в Анкару до президента Ердогану, де серед інших питань президенти обговорили перспективу зовнішньоекономічних відносин та торгівлі.

Крім того, вчора ввечері відбулася телефонна розмова Володимира Зеленського з французьким колегою Еммануелем Макроном, який тривав 1,5 години. В ході ділової бесіди було обговорено результати саміту "Групи семи", який відбувся 24-26 серпня в р. Біарріц (Франція).

Володимир Зеленський "привітав позицію учасників саміту щодо неможливості повернення Росії до цього міжнародного майданчика в умовах війни на Донбасі і російської окупації Криму", йдеться в повідомленні. При цьому президент України висловив стурбованість у зв'язку з недавнім обговоренням президентами Франції і США намірів запросити Росію на наступний саміт "Сімки" в Сполучених Штатах в 2020 році.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!