Головна Новини Політика зовнішня політика Суд дозволив Рожковій виконувати обов'язки першого заступника голови Нацбанку
commentss НОВИНИ Всі новини

Суд дозволив Рожковій виконувати обов'язки першого заступника голови Нацбанку

Нацбанк оскаржив рішення Баришівського райсуду

23 вересня 2019, 14:29 comments1421
Поділіться публікацією:
Суд дозволив Рожковій виконувати обов'язки першого заступника голови Нацбанку

Сьогодні Київський апеляційний суд задовольнив апеляційну скаргу Нацбанку і скасував постанову Баришівського районного суду про заборону Катерині Рожковій виконувати обов'язки першого заступника голови Національного банку України. Про це повідомляє прес-служба НБУ.

"Суд не має права встановлювати Нацбанку та членам його правління заборону виконувати повноваження; законодавством не передбачена можливість припинення, призупинення чи заборона здійснення повноважень заступника голови НБУ "за рішенням суду", — йдеться в апеляційній скарзі НБУ.

Також, у прес-службі зазначили, що апеляційний суд виніс окрему постанову, що стосується судді Баришівського райсуду Київської області Костянтина Коваленка.

Про допущення суддею Баришівського районного суду Київської області грубих порушеннь, НБУ поставив до відома Вищу раду правосуддя, а також НАБУ.

Як повідомляло видання "Коментарі", 15 червня 2018 рада Національного банку України призначила першого заступника і заступника голови НБУ, яким стала Рожкова. На цій посаді вона відповідала за діяльність блоку "Пруденційний нагляд".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!