Головна Новини Політика зовнішня політика У Нетаньяху всі шанси залишитися на посаді прем'єр-міністра Ізраїлю
commentss НОВИНИ Всі новини

У Нетаньяху всі шанси залишитися на посаді прем'єр-міністра Ізраїлю

Свого головного конкурента Бені Ганц Нетаньяху випереджає на один мандат

23 вересня 2019, 14:54 comments1560
Поділіться публікацією:
У Нетаньяху всі шанси залишитися на посаді прем'єр-міністра Ізраїлю

Чинний прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньяху заручився підтримкою для формування майбутнього уряду. Про це передає інфрмагентство "РБК-Україна", з посиланням на ЗМІ Ізраїлю.

Так, сьогодні вранці партії "Єврейство Тори" і "Яміна" рекомендували президенту Реувену Рівліну кандидатуру Нетаньяху. Таким чином, він заручився підтримкою 55 мандатів в новому складі Кнесету.

Відзначимо, на сьогодні у переможця виборів "кахоль Лавана" і його лідера Бені Ганц 54 мандати, які підтримують його на пост прем'єра. Нетаньяху перехопив лідерство після того, як лідер партії БАЛАД Ахмед Тібі відкликав три голоси за Бені Ганц.

Також повідомляється, що Рівлін оголосить про своє рішення 25 вересня, провівши перед цим зустрічі з Ганц і Нетаньяху. Отримав мандат від президента повинен буде сформувати уряд до 23 жовтня.

Нагадаємо, портал "Коментарі" раніше повідомляв про те, які політичні партії лідирують на чергових виборах в Ізраїлі. За інформацією ЦВК Ізраїлю, після обробки понад 25,7% голосів партія Нетаньяху має невелику перевагу над "кахоль лава" — 28,4% проти 25,4%. При цьому, за даними екзит-полів, партія Нетаньяху поступається лівоцентристів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!