Стало відомо, на якій стадії новий обмін полоненими

Переговори про обмін зараз ведуться на двох майданчиках - у мінському і нормандському форматах

Черговий етап обміну полоненими між Україною і Росією знаходиться на фазі узгодження, але "вимагає тиші". Про це повідомила український омбудсмен Людмила Денисова.

"113 громадян України зараз перебувають у Росії і окупованому Криму, 89 з них - це кримські татари... Безумовно, я там, де можу, піднімаю питання їх звільнення. Україна багато працює в цьому напрямку, і вже є практична домовленість про звільнення всіх, але ще треба трохи почекати. Такий процес вимагає тиші", - зазначила Денисова.

Також вона впевнена, що всі українці, які перебувають у російському полоні все ж таки будуть звільнені.

За її словами, під час візиту у Варшаву вона зустрінеться з своїм польським колегою - представником цивільних прав Польщі Адамом Боднаром. За її словами, в поле зору їхньої розмови будуть права українських мігрантів у Польщі.

Як повідомляв сайт "Коментарі", раніше генеральний прокурор Руслан Рябошапка поширив інформацію про повернення в Україну військовополонених моряків, захоплених у Керченській протоці 25 листопада 2018 року, режисера Олега Сенцова, активістів Миколи Карпюка та Володимира Балуха, а також Павла Гриба, які були незаконно засуджені в Росії.