Головна Новини Політика зовнішня політика Трамп поставив умову для надання військової допомоги Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп поставив умову для надання військової допомоги Україні

Голова США готовий відновити виплати, якщо Євросоюз не залишиться в стороні

24 вересня 2019, 17:52 comments4550
Поділіться публікацією:
Трамп поставив умову для надання військової допомоги Україні

Голова Білого Дому у Вашингтоні Дональд Трамп заявив, що продовжить затримувати виплати військової допомоги Україні, поки Європа не почне надавати допомогу Україні. Про це повідомляє інформагентство "РБК-Україна", посилаючись на західну пресу.

Трамп заявив це після прибуття в штаб-квартиру Організації об'єднаних націй (ООН) в Нью-Йорку, де проходить в ці дні Генеральна асамблея ООН.

"Я припиню виділення коштів, поки Європа та інші країни не внесуть свій вклад в допомогу Україні", — повідомив президент США.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що американський президент несхвально ставиться до виділення коштів з бюджету США на подддержку України, в той час, як країни ЄС займають куди більш інертну позицію.

"Я підтримував Україну з самого початку, але я дуже розчарований тим, що інші країни не роблять так само. Німеччина повинна витрачати набагато більше, Франція, все в Європейському Союзі повинні витрачати гроші. Чому ми витрачаємо гроші, а вони ні?" — звернувся американський лідер до журналістів.

Трамп також додав, що в порівнянні з США, держави, що входять до складу Євросоюзу, витрачають значно менше грошей на фінансову підтримку України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!