Головна Новини Політика зовнішня політика Прем'єр-міністр Італії повідомив, чому не можуть бути зняті санкції щодо Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Прем'єр-міністр Італії повідомив, чому не можуть бути зняті санкції щодо Росії

Під час зустрічі Зеленський обговорив з Конте важливість продовження санкцій щодо Росії

24 вересня 2019, 21:14 comments1767
Поділіться публікацією:
Прем'єр-міністр Італії повідомив, чому не можуть бути зняті санкції щодо Росії

Прем'єр-міністр Італії Джузеппе Конте заявляє, що введені щодо РФ санкції не можуть бути зняті до відновлення територіальної цілісності України.

Як повідомляється на офіційному сайті президента України Володимира Зеленського у вівторок, про це глава італійського уряду заявив в ході зустрічі з главою Української держави на полях 74-ї сесії Генеральної асамблеї ООН.

"Під час зустрічі обговорили важливість продовження санкцій політики щодо Росії. Прем'єр-міністр Італії зазначив, що санкції не можуть бути зняті, поки не відновлені територіальна цілісність і суверенітет України", — йдеться в повідомленні.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", міністр оборони розповів про фінансування армії. Новоспечений міністр оборони Андрій Загороднюк вважає, що зазначена в проекті бюджету на 2020 рік сума, відведена на фінансування Міноборони, не точна.

Чиновник також висловився і щодо національної Ради безпеки і оборони. Зараз РНБО отримує більше коштів і самостійно їх розподіляє в різноманітні відомства, в тому числі МОУ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!