Головна Новини Політика зовнішня політика Зеленський обговорив з Меркель зустріч нормандської четвірки
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський обговорив з Меркель зустріч нормандської четвірки

Зеленський і Меркель обговорили стан підготовки до зустрічі лідерів країн нормандської четвірки

25 вересня 2019, 03:55 comments1327
Поділіться публікацією:
Зеленський обговорив з Меркель зустріч нормандської четвірки

Президент України Володимир Зеленський зустрівся на полях 74-ї сесії Генасамблеї ООН з канцлером Німеччини Ангелою Меркель і обговорив з нею стан підготовки до зустрічі лідерів країн "нормандської четвірки" для узгодження подальших кроків щодо врегулювання конфлікту на сході України, повідомляє прес-служба глави держави у вівторок, 24 вересня.

"Володимир Зеленський поінформував Ангелу Меркель про ситуацію з безпекою на сході України, а також про зусилля української сторони за відновлення зруйнованого моста поблизу Станиці Луганської", — йдеться в повідомленні.

Зеленський підтвердив, що Україна залишається послідовною у виконанні своїх зобов'язань щодо мирного врегулювання на Донбасі з використанням політико-дипломатичних механізмів.

У свою чергу Меркель наголосила на незмінності підтримки з боку Німеччини зусиль України, спрямованих на встановлення миру на сході країни. Вона також наголосила на важливості ретельної підготовки зустрічі в "нормандському форматі" для досягнення ефективних результатів.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", президент України Володимир Зеленський закликав прем'єр-міністра Італії Джузеппе Конте вкладати кошти в українську інфраструктуру, зокрема, порти, і особливо відзначив проведення великої приватизації в Україні. Як повідомляється на офіційному сайті глави Української держави у вівторок, зустріч пройшла в рамках участі Зеленського в роботі 74-ї сесії Генеральної асамблеї ООН.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!