Головна Новини Політика зовнішня політика Україна дозволила опублікувати стенограму розмови Зеленського та Трампа
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна дозволила опублікувати стенограму розмови Зеленського та Трампа

Дозвіл отримав держсекретар США Майк Помпео

25 вересня 2019, 05:55 comments2161
Поділіться публікацією:
Україна дозволила опублікувати стенограму розмови Зеленського та Трампа

Україна дала дозвіл Державному департаменту Сполучених Штатів на публікацію розшифровки телефонної розмови американського президента Дональда Трампа та президента України Володимира Зеленського. Про це сам Трамп повідомив в Twitter.

 

Йдеться про розмову від 25 липня, в якому Трамп нібито чинив тиск на Зеленського: він заявив про призупинення військової допомоги Україні і готовий був її розморозити в обмін на поновлення в Україні розслідування проти сина Джо Байдена (Байден на сьогодні є кандидатом у президенти США, — ред.).

Після того, як ця інформація була опублікована у газеті The Wall Street Journal, в Конгресі США зажадали надати стенограму телефонного розмови. Також спікер Палати представників Конгресу Ненсі Пелосі оголосила про початок процедури імпічменту президента, а Трампа звинуватила в порушенні конституції.

"Держсекретар Помпео отримав дозвіл від уряду України опублікувати стенограму телефонної розмови з їх президентом. Вони також не знають, у чому справа", — написав Трамп.

Як повідомляло видання "Коментарі", Комітет з розвідки Палати представників Конгресу США звернувся в Білий дім з вимогою надати стенограму телефонних переговорів Трампа з Зеленським.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!