Головна Новини Політика зовнішня політика Довгоочікувана зустріч Трампа і Зеленського все ж відбулася
commentss НОВИНИ Всі новини

Довгоочікувана зустріч Трампа і Зеленського все ж відбулася

Правда, поки президенти лише формально познайомилися

25 вересня 2019, 17:51 comments3084
Поділіться публікацією:
Довгоочікувана зустріч Трампа і Зеленського все ж відбулася

Президент України Володимир Зеленський і його дружина Олена в рамках проведення Генасамблеї ООН в США познайомилися з першою парою Америки — Дональдом і Меланією Трамп. Про це написав український гарант в своєму Твіттері.

"Вчора поспілкувалися з Дональдом Трампом і Меланією Трамп на офіційному прийомі від президента США і першої леді. Сьогодні продовжимо в робочому режимі", — зазначено в повідомленні Зеленського.

Отже головна зустріч, на якій лідери країн обговорять найгостріші питання співпраці і можливості для досягнення миру на Донбасі, відбудеться вже сьогодні.

l_O_0FGKxvAknRA_Yn-Sg3Ktx.png


Нагадаємо, портал "Коментарі" повідомляв, що зустріч двох лідерів США і України анонсована  на 25 вересня. Білий дім підтвердив дату зустрічі Зеленського і Трампа. Також в адміністрації президента США розповіли, які теми будуть обговорюватися під час зустрічі лідерів. Зокрема, Зеленський і Трамп обговорять питання енергетики, торгівлі та економічних реформ в Україні.

В Офісі президента анонсували візит Зеленського в США, де глава держави перебуватиме з 23 по 26 вересня. Зокрема, в ОП підтвердили зустріч Зеленського і Трампа.

Крім того, в рамках візиту в США Зеленський виступив з промовою під час загальних дебатів сесії Генасамблеї ООН і візьме участь в саміті з Цілей сталого розвитку.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!