Головна Новини Політика зовнішня політика Порошенко прокоментував розмову Трампа і Зеленського
commentss НОВИНИ Всі новини

Порошенко прокоментував розмову Трампа і Зеленського

Порошенко вважає скандал дуже шкідливим для України

26 вересня 2019, 17:46 comments2371
Поділіться публікацією:
Порошенко прокоментував розмову Трампа і Зеленського

Лідер "Європейської солідарності" Петро Порошенко вирішив не коментувати, але назвав скандал стосовно оприлюдненої стенограми розмови президента України Володимира Зеленського і президента США Дональда Трампа  дуже шкідливим для України. Про це п’ятий президент України заявив у Польщі.

"Я не буду коментувати телефонні розмови президентів інших країн. Я вважаю, що це точно не та справа, якою я маю займатись", — сказав Порошенко журналістам.

Він зазначив, що всі останні п’ять років ми отримували безпрецедентну двопартійну підтримку з боку американських конгресменів, американських сенаторів, американських президентів і американського народу.

Порошенко переконаний, що для України життєво необхідно зберегти двосторонню підтримку.

"Ні в якому разі не можна Україні бути залученою до тої передвиборчої внутрішньої боротьби у Сполучених Штатах Америки, або у будь-яких інших державах", – додав він.

П’ятий президент України також особливо наголосив на широкій допомозі ЄС, яку отримувала Україна.

"Так само ми надзвичайно вдячні Європейському союзу. Це те, на що Путін не розраховував – що 28 країн-членів об’єднаються і спільно приймуть рішення і про санкції проти Росії, і про економічну, політичну, технологічну допомогу, яку вони надавали Україні", – сказав він.

Як ранішне повідомляло видання "Коментарі", у Конгресі США оприлюднили текст скарги співробітника розвідки на розмову Трампа із Зеленським.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!