Головна Новини Політика зовнішня політика Сотні екс-співробітників органів нацбезпеки підтримали імпічмент Трампа
commentss НОВИНИ Всі новини

Сотні екс-співробітників органів нацбезпеки підтримали імпічмент Трампа

Фахівці з національної безпеки, давно стурбовані діями Трампа і їхніми наслідками для нацбезпеки

27 вересня 2019, 18:24 comments2579
Поділіться публікацією:
Сотні екс-співробітників органів нацбезпеки підтримали імпічмент Трампа

Екс-співробітники американських спецслужб і агентств заявили, що дії президента США Дональда Трампа щодо України викликають "глибоку стурбованість" щодо нацбезпеки. Про це йдеться в спільній заяві, яку підписали понад 300 колишніх фахівців з національної безпеки, багато з яких працювали в адміністраціях як президентів-республіканців, так і демократів.

"Президент Трамп, очевидно, використовував повноваження і ресурси, які надає вища посада в країні, щоб залучити іноземне втручання в наші демократичні процеси", — йдеться в заяві.

Основну частину підписантів заяви становлять колишні посадові особи колишніх адміністрацій, розвідслужб, Державного департаменту, Міністерства внутрішньої безпеки та Ради національної безпеки.

У заяві вказується, що вони, як фахівці з національної безпеки, давно стурбовані діями Трампа і їхніми наслідками для нацбезпеки.

"Однак останні викриття вимагають відповіді", — зазначили екс-чиновники, додавши, що "аплодують тим членам Конгресу", включно зі спікером Палати представників Ненсі Пелосі, які запустили процедуру імпічменту.

"Якщо ми не зможемо висловлювати свою точку зору і діяти — наша зовнішня політика і національна безпека будуть офіційно передані тим, хто може найбільш ефективно виконувати особисті прерогативи президента", — застерегли вони.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", у Меркель не стали коментувати переговори Трампа з Зеленським і обіцяли допомагати Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!