Головна Новини Політика зовнішня політика "Рада може завершити турборежим наступного тижня" - Стефанчук
commentss НОВИНИ Всі новини

"Рада може завершити турборежим наступного тижня" - Стефанчук

Наступного тижня Рада планує розглянути законопроект про незаконне збагачення

27 вересня 2019, 23:50 comments1730
Поділіться публікацією:
"Рада може завершити турборежим наступного тижня" - Стефанчук

Верховна рада України вже на наступному тижні зможе закінчити прийняття законів у так званому "турборежимі" і перейти у звичайний режим роботи. Про це сказав перший заступник голови парламенту Руслан Стефанчук в ефірі телеканалу "Інтер", передає НВ.

Стефанчук також запевнив, що більшість партії "Слуга народу" не ігнорує думку інших фракцій в парламенті. Однак він нагадав, що партія раніше попереджала колег по парламенту, що на початку роботи має намір прийняти підготовлений пакет законопроектів у прискореному режимі.

Зокрема, йдеться про законопроекти від президента України Володимира Зеленського, необхідні для перезавантаження влади і запуску економіки.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", у Київській області виявили розкрадання на ремонті доріг. Прокуратура повідомила про підозру в розкраданні коштів, виділених не ремонт доріг, головам трьох селищних рад Київської області. Як повідомляється, прокуратура підозрює службових осіб селищ Хотянівка, Новосілки та Нові Петрівці у розкраданні майже 2,4 млн гривень, які були виділені на ремонт доріг у Вишгородському районі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!