Головна Новини Політика зовнішня політика Зеленський звільнив колишнього першого заступника голови СБУ Демчину
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський звільнив колишнього першого заступника голови СБУ Демчину

Павло Демчина був фігурантом справи про незаконне збагачення

28 вересня 2019, 15:30 comments2299
Поділіться публікацією:
Зеленський звільнив колишнього першого заступника голови СБУ Демчину

Президент України Володимир Зеленський звільнив колишнього першого заступника голови Служби безпеки України Павла Демчину в запас СБУ з правом носіння військової форми.

"Звільнити генерал-полковника Демчину Павла Володимировича з військової служби в запас Служби безпеки України у зв'язку з проведенням організаційних заходів з правом носіння військової форми одягу", — йдеться в указі №719/2019 від 28 вересня.

Як повідомляло видання "Коментарі", 18 травня поточного року п'ятий президент України Петро Порошенко звільнив першого заступника голови СБУ Демчину.

 17 травня перший заступник голови Служби безпеки, начальник Головного управління боротьби з корупцією та організованою злочинністю Центрального управління СБУ Павло Демчина подав у відставку

21 червня 2019 року Солом'янський районний суд Києва відмовив Демчине в позові до директора Національного антикорупційного бюро Артема Ситника про захист честі і гідності.

З 10 березня 2017 року на основі журналістських розслідувань НАБУ розпочато розслідування відносно заступника голови СБУ Павла Демчини за фактом незаконного збагачення (за статтею 368-2 Кримінального кодексу). 20 березня НАБУ закрило справу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!