Головна Новини Політика зовнішня політика Медведчук розповів, чому в Україні у всіх різний менталітет
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведчук розповів, чому в Україні у всіх різний менталітет

На території України колись існували різні державні утворення, які справили величезний вплив на становлення всіх регіонів країни

28 вересня 2019, 16:20 comments3261
Поділіться публікацією:
Медведчук розповів, чому в Україні у всіх різний менталітет

З урахуванням того, що багато століть на території України існували різні державні об'єднання, ментальність і філософія населення окремих регіонів різна. Про це розповів голова політради партії "Опозиційна платформа – За життя", народний депутат Віктор Медведчук.

За його словами, президент Росії Володимир Путін дійсно назвав його українським націоналістом, хоча і сам Медведчук з цим не погоджується.

"Я ніколи не був проти націоналізму. Я – проти радикального націоналізму", – зазначив політик.

Віктор Медведчук нагадав, що на території нинішнього геополітичного простору України колись існували різні державні утворення – починаючи з Київської русі, Великого князівства Литовського, Речі Посполитої, Кримського ханства, Австро-Угорської імперії, Російської імперії, Османської імперії та багатьох інших.

"Тому ментальність, філософія способу життя людей склалася по-різному. Шлях людей – це їхня історія, життєва ментальність, тому і такі різні погляди. Але ми живемо в сучасній Україні, і ми повинні зшивати країну. Ми повинні враховувати: ті, хто живуть на сході, інтереси тих, хто живе на заході, а ті, хто живе на заході, інтереси тих, хто живе на сході", – зазначив Медведчук.

У той час як, на його думку, ідея Порошенко і Ющенко ідентифікувати населення на базі однієї його частини – неправильно.

"Те, що сьогодні близько Західній Україні, продовжує залишатися відстороненим для Східної. Як можна в такій державі, де люди ходять в різні церкви, говорять на різних мовах і по-різному оцінюють історичні факти України, вибудувати, щоб ця ідентифікація була близька тільки однієї частини? Це не вийде", – підкреслив Віктор Медведчук.

Як повідомляло видання "Коментарі", голова політради партії "Опозиційна платформа – За життя", народний депутат Віктор Медведчук наголосив, що статус автономії для Донбасу не змінює статус України як унітарної держави.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!