Головна Новини Політика зовнішня політика Порошенко сильно «напружився» через відставку Волкера
commentss НОВИНИ Всі новини

Порошенко сильно «напружився» через відставку Волкера

Порошенко вважає, що з Волкером "всім в Україні відчувалося впевненіше

28 вересня 2019, 15:59 comments5511
Поділіться публікацією:
Порошенко сильно «напружився» через відставку Волкера

Колишній президент України Петро Порошенко вважає тривожною новиною те, що спеціальний представник Держдепу США по Україні Курт Волкер подав у відставку, Порошенко висловив вдячність йому за роботу на благо України. Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Тривожна новина з Вашингтона — у відставку подав Курт Волкер, спеціальний представник США по Україні. Його внесок у зміцнення нашого стратегічного партнерства з США важко переоцінити. Як важко переоцінити і його твердість і стратегічне бачення протидії російської агресії", — написав Порошенко.

Порошенко зазначив, що з Волкером "всім в Україні відчувалося впевненіше — і за мирне врегулювання, і за прогрес на шляху реформ, і за роль США".

"Ти встановив високий стандарт довіри та ефективного взаємодії з українською владою, який не просто буде перевершити якого-небудь наступникові. Щиро тобі вдячний, Курт, за роки плідної взаємодії та віру в Україну!" – Порошенко звернувся до Волкер.

Як повідомляло видання "Коментарі", спецпредставник США по Україні Курт Волкер йде у відставку, повідомляє телеканал CNN з посиланням на джерела.

Це сталося через день після того, як його ім'я було згадано в опублікованій у четвер, 26 вересня, скарги анонімного інформатора про нібито мав місце тиск президента США Дональда Трампа на українського лідера Володимира Зеленського. Волкера після цього викликали повісткою в конгрес США, де запущена процедура імпічменту Трампа.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!