Головна Новини Політика зовнішня політика У Кремлі похвалили Зеленського
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі похвалили Зеленського

Прес-секретар МЗС РФ переконана, що слова Зеленського відповідають його вчинків

29 вересня 2019, 21:45 comments4631
Поділіться публікацією:
У Кремлі похвалили Зеленського

У Москві похвалили президента України Володимира Зеленського за відповідність між його словами і діями. Про це пише "Радіо Свобода", посилаючись на прес-секретаря Міністерства закордонних справ Марію Захарову.

Так, вона позначила, що в діях українського президента Володимира Зеленського немає протиріч між заявами і діями, як це було за Петра Порошенка.

"Поки я не бачу протиріч, які я, наприклад, раніше спостерігала в українській політиці, між заявами і, можливо, якимись кулуарні переговори і безпосередніми діями. От раніше це все було на протиріччях, приходили люди, які говорили про світ, а насправді вони робили все, щоб була війна. Тут є бажання змінити цю ситуацію ", — сказала вона в ефірі програми" Велика гра "на Першому каналі Росії.

Як зазначає видання, з розмови президента США Дональда Трампа і Зеленського Захарової стало очевидно, що президент України — людина, "яка хоче зробити щось для своєї країни".

У свою чергу, критики українського гаранта, переважно в Україні, вважають, що Зеленський змінив державну позицію на значно більш схильну до поступок перед вимогами Росії, ніж була за президентства п'ятого президента Петра Порошенка.

Нагадаємо, портал "Коментарі" публікував стенограму повної телефонної розмови Володимира Зеленського з його колегою з США Дональжом Трампом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!