Головна Новини Політика зовнішня політика Україна відкриває безвізовий режим для більшості громадян світу
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна відкриває безвізовий режим для більшості громадян світу

Також Кабмін анонсував безвіз із Великобританією та Канадою

30 вересня 2019, 15:14 comments2184
Поділіться публікацією:
Україна відкриває безвізовий режим для більшості громадян світу

Кабінет міністрів України заявив про намір переговорів з Великобританією і Канадою про спрощення існуючого режиму поїздок вже в 2020 році. Про це пише інформагентство "РБК-Україна", посилаючись на офіційний сайт уряду.

Так, згідно з новою програмою Кабміну, збільшиться перелік країн з безвізовим режимом для власника українського паспорта — це запорука відкриття світу для українців, підвищення поваги до нашого громадянину, забезпечення його прав.

"За наступні 5 років цей перелік буде розширено за рахунок Гватемали, Гренади, Коста-Ріки, Маврикію, Маршаллових островів, Монголії, Науру, Палау, Перу, Сальвадору, Самоа, Сен-Вінсент і Гренадін, Соломонових островів і Ямайки. У 2020 році буде збільшено терміни безвізового перебування в Аргентині, спрощено існуючий режим поїздок до Мексики, завершені відповідні переговори з Великобританією, республікою Корея, Канадою, Японією, Австралією і іншими ", — зазначено в програмі.

Також в уряді анонсують, що в найближчі 5 років буде спрощено український візовий режим для громадян більшості країн світу, які не уявляють імміграційної загрози нашій країні.

Нагадаємо, портал "Коментарі" повідомляв, що прем'єр-міністр Олексій Гончарук анонсував новий договір України з МВФ, зазначивши, що до моменту підписання нової програми буде проведено ще кілька етапів переговорів. Зокрема, через пару тижнів кілька ключових міністрів відправляться в офіс МВФ у США, де продовжать обговорення умов надання фінансування.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!